www.acorda.ro
Powered by Jaakov  
Home.Servicii.Pian si pianina.Acordeon.  Armoniu.Flaut.Oboi.Clarinet.Saxofon.Contact.

Akord

Home.Servicii.Pian si pianina.Acordeon.  Armoniu.Flaut.Oboi.Clarinet.Saxofon.Contact.

Latest Reviews

 

www.thebusinessguide.web

> more info

Din cauza posibilei concurente neloiale, preturile vor fi comunicate direct clientilor care sunt interesati pentru o comanda ferma .

                Descriere. Evolutie

 

             Saxofonul a fost inventat de belgianul Adolphe Sax  in 1840, dar abia in 1846 este patentat  in Franta. Face parte din familia instrumentelor de suflat din lemn cu ancie simpla.  Se compune din mustiuc, gatul  si corpul instrumentului.

            Saxofonul este construit din metal in mai multe tonalitati: soprillo, sopranino, sopran, alto, tenor, bariton, bas, contrabas si subcontrabas.

            Taragotul este un instrument din lemn inrudit cu saxofonul

             Intre 1938 si 1941 saxofoanele produse de firma Selmer din SUA erau foarte apreciate,  lucru valabil si in zilele noastre.

            Exista multe firme care construiesc saxofoane in diverse tari: Germania, Franta, Cehia, China, Japonia, SUA.

 

 

             Intretinere

             Saxofonul trebuie pastrat in cutia lui prevazuta cu locasuri pentru fiecare parte de instrument, bine fixat. Dupa utilizare se curata. Sa se evite lovirea sau scaparea instrumentului din mana. Nu se vor indoi clapele pentru remedierea anumitor jocuri aparute.Nu incercati reglarea jocului la clape daca nu cunoasteti succesiunea operatiilor. Nu se va turna ulei in exces. Sa se evite utilizarea lui in conditii de temperatura extrema, se va feri de umezeala.

Saxofon

Reglaj si centrare clape | Schimbat arcuri | Schimbat pernite | Curatat si uns

Alte reparatii ca: lipire piese rupte, argintare, cromare, refacere margine orificii, alte genuri de interventii, pretul variaza in functie de gradul de dificultate.

Adauga anunt!